Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

La “llar d ‘infants Rosaura Terrades” va iniciar la seva activitat l’octubre de 1981, en un edifici de nova construcció. Des de Gener de 1989 depèn de la conselleria d’Educació.

Què fem? La vida quotidiana a l’escola s’organitza en uns horaris i activitats adaptats a les edats dels grups de nens, que els ajudi a desenvolupar les aptituds necessàries per ser autònoms.

Mitjançant les pròpies activitats que ens ofereix la vida quotidiana en aquestes edats, les tractem des del punt de vista educatiu, perquè es converteixen en aprenentatges significatius per als nens i nenes.

L’alumne busca, prova, són agents interactius del món que els envolta. El descobriment i la investigació ja no són patrimoni dels adults. Els nostres nens i nenes investiguen i descobreixen cada dia. El desenvolupament i l’aprenentatge van junts. Tot el que aprenen a l’escola està influint no només en el present, també en el seu futur. Les emocions són humanes i necessàries, ens acompanyaran tota la vida. Hi ha emocions que ens faran sentir bé i altres malament. En les edats dels nostres fills les veiem dia a dia: la gelosia, el disgust, la il·lusió, la tendresa … El que necessiten és que els adults els ajudem a resoldre el que els està passant, així els ajudarem a créixer emocionalment.

Conèixer i participar de les tradicions, a partir d’activitats lúdiques, utilitzant diferents tècniques i organitzacions, ens ajuda a que els nens desenvolupin les seves sentits. Les festes a l’escola, el teatre, els treballs per projectes, la decoració que vam realitzar a l’escola amb la participació de les famílies, ens ajuda a oferir als nens i nenes uns espais amb intencions educatives, on compartir amb les famílies l’experiència d’educar.

Contacte escola

Llar d’infants Rosaura Terrades

Riera Sant Llorenç, s/n

08850 Gavá (Barcelona)

Telèfon 93 662 79 02

Correu electrònic a8047893@xtec.cat

Atenció al públic: Dilluns a Divendres de 9 a 17 hores

To Top