Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

La participació de les famílies en els centres educatius es realitza principalment a través del Consell Escolar i de les Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (AMPA). Quan les famílies participen en les activitats dels centres educatius, es propicia una comunicació més estreta amb els seus fills, van més a gust a l’escola, mostren un major interès… i els pares podran conèixer i compartir amb altres mares i pares seves inquietuds, experiències, propostes, ajudar-se mútuament, etc.

Aquesta associació està oberta a totes les famílies. Totes les mares i pares estan convidats a col·laborar amb l’associació. La participació amb l’AMPA afavoreix el que mantinguem una actitud activa davant el que succeeix en el centre afavorint l’educació dels nostres fills.

Pots participar amb l’AMPA …

  • Col·laborant puntualment o de manera regular en l’organització i preparació de les activitats que es vagin a realitzar: festes, excursions, dies temàtics, xerrades, tallers, confecció de materials per a les anteriors …
  • Assistint a les reunions i assemblees que es convoquen per informar les famílies, organitzar i preparar activitats, debatre temes d’interès, podent participar en la presa de decisions de l’AMPA.
  • Transmetent les vostres inquietuds, queixes, suggeriments, idees, proposar activitats … o qualsevol comentari que consideris interessant.
  • Fent-soci @ ia més pots dedicar una mica del teu temps formant part o col·laborar amb la Junta Directiva de l’AMPA en alguna tasca concreta.
  • Participar accedint a aquesta web, on anirem actualitzant les notícies perquè estigueu al corrent de les activitats que es realitzen, les convocacions de les reunions, assemblees … i també on podreu realitzar comentaris i expressar les vostres opinions, experiències, idees …
  • Informant d’esdeveniments o notícies que considereu d’interès per als nostres fills, mares i pares, l’Escola o el món educatiu: beques, concursos, tallers, projectes …

COL·LABORA AMB L’AMPA! PARTICIPA EN L’EDUCACIÓ DELS TEUS FILLS!

To Top